Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Почистване на комин

Коминочистач в София - профилактика и цялостно почистване на комин

 Всички ние още от детството си сме запознати с коминочистача. Персонажът от приказките на Андерсен е толкова мил и чист, толкова далече от реалния прототип. Много хора смятат днес тази професия за остаряла, докато не се сблъскат с лошо работеща вентилация, димяща печка и комин. Дори и най-страшното, което се случва при непочистен комин – пожар, от натрупалите се отпадъчни сажди или отравяне с отделените газове навлизащи обратно в помещенията с отвори към комина.

 Да почистите комина си и тръбите на печката не е от приятните задачи, но не е място за притеснение. Потърсете нашата фирма за професионално почистване на комини. Компанията ни обслужва както малки жилищни сгради, така и различни промишлени и търговски обекти и големи жилищни кооперации.

Почистване на комин София 

 Процедурата по своевременното почистване на комина от сажди и налепи се извършва поне веднъж в годината – на есен, а за профилактични цели – на всеки 3 месеца. Почиствайте комина, когато саждите са малко над два сантиметра. А защо се образуват сажди тръбите? В резултат на горенето, освен дима и другите газове, се образуват малки твърди частички, които засядат по стените на комина във вид на черен и сив налеп. Влагата в дървата, по време на горенето се изпарява и слепва микрочастиците сажди едни с други, като се наслояват по стените на тръбите (кюнците) и самият комин. Резултатът е виден с намаляване на тягата и появата на дим в помещението. Печката престава да топли, а коминът се задръства.

 Не може да избегнете и задръстването на комина с листа от вятъра и даже птичи гнезда. Какъвто и да е проблемът със задръстването на вашия комин опитните майстори на фирмата ще го решат и отстранят. Техният професионализъм, специалната техника и инструменти, които използват, ви гарантира отлично свършена работа на добра цена. За профилактика вие може да комбинирате това професионално почистване с химическо или с почистване с народни методи – каменна сол, картофени обелки и картофи.

 Почистването на комина и тръбите на вашия дом не трябва да бъде екзотика в живота ви. Почиствайте ги редовно. По-добре е два пъти в годината да каните в дома си специалист по почистване, отколкото веднъж в живота си пожарната.

Не отлагайте срещата с коминочистача, все пак днес това е и даже малко романтично.

Почистване на комини цени от 110,00 лв с ДДС до -----

 Предлагаме също отпушване на водосточни тръби, почистване на улуци и ремонт на улуци. Извършваме откриване на теч от покрив.