Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Радиатори - доставка и монтаж - София

Монтаж и смяна на радиатори vikterm.com е професионален сайт за доставка и смяна на радиатори и лири за баня. Фирмата извършва монтаж на радиатори в София, като осигурява доставка и монтаж на радиатори. Занимаваме се с продажба и доставка на радиатори от 12 години, като доставяме и монтираме само италиански алуминиеви радиатори, италиански панелни радиатори и чешки чугунени радиатори от марките адакс, калор и други. Доставяме и монтираме лири за баня с различни размери и различни покрития.

Цена за монтаж на радиатори

 Цени за монтаж на радиатори се образуват на място в зависимост от вида на стената, големината на радиатора, броя на ребрата (глидерите) на радиатора и други особености.

 Предлагаме още източване и обслужване на абонатна станция, обезвъздушаване на парно, обезвъздушаване на отоплителна система, обезвъздушаване на радиатори, доставка и монтаж на термоглави и термовентили, ремонт на радиатори(смяна на ребра), премахване на радиатори, затапване на радиатори при отказ от централно отопление и още много други дейности с радиатори и лири за баня.

Монтаж на радиатори за парно София 

 Радиатори за парно са отоплителни тела за свързване към централно или локално топлоподаване. Монтажът се извършва на стена или под. При стени от гипсофазер се извършва монтаж на радиатор на стена от гипсокартон. Има определени правила за монтаж на радиатори. Тези правила трябва да се спазват стриктно, в противен случай ще се наруши ефективността. Радиаторите обикновено се свързват с котела или с ТЕЦ посредством отоплителна инсталация. Отоплителната инсталация често се среща и като парна инсталация. Свързването на радиатора обикновено е едновременно към подаваща и връщаща тръба. Случва се понякога и последователно свързване на радиатори за парно. Този тип свързване вече не се предпочита. Среща се в по-стари сгради, преди 1960 година.

Продажба и монтаж на радиатори за парно София с гаранция. Предлагаме още смяна на кран на радиатор, доставка и монатж на алуминиеви радиатори, демонтаж на радиатори, като има възможност за извозване на старите радиатори.