Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir  

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7 vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Радиатори

Монтаж и смяна на радиаториvikterm.com е професионален сайт за доставка и смяна на радиатори и лири за баня. Фирмата извършва монтаж на радиатори в София, като осигурява доставка и монтаж на радиатори. Занимаваме се с продажба и доставка на радиатори от 12 години, като доставяме и монтираме само италиански алуминиеви радиатори, италиански панелни радиатори и чешки чугунени радиатори от маркитеадакс, калор и други. Доставяме и монтираме лири за баня с различни размери и различни покрития.

Цени за монтаж на радиатори се образуват на място в зависимост от вида на стената, големината на радиатора, броя на ребрата(глидерите) на радиатора и други особености.

Предлагаме още източване и пълнене на абонатна станция, обезвъздушаване на парно, обезвъздушаване на отоплителна система, обезвъздушаване на радиатори, доставка и монтаж на термоглави и термовентили, ремонт на радиатори(смяна на ребра), премахване на радиатори, затапване на радиатори при отказ от централно отопление и още много други дейности с радиатори и лири за баня.