Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Демонтаж на радиатори

Демонтаж на радиатори в София

Как се демонтира радиатор? Сваляне на радиатори. Демонтаж на радиатори топлофикация. Отказ от топлофикация.

 Демонтаж на радиатори е много обширно понятие и различно като труд и необходими инструменти.  За да преминете към демонтаж на даден радиатор, трябва първо да източите водата от парната инсталация. Ако парната инсталация е локална източването се осъществява само за вашето жилище, ако обаче парната инсталация е централна (ТЕЦ), то тогава се източва цялата инсталация, като изпразването на тръбната система на парното се извършва от абонатната станция на сградата или на входа. Някъде радиаторите са правени с два спирателни крана, един на подаващата тръба на радиатора и един секретен кран на изходящата тръба на радиатора. Когато имаме два крана и спрем циркулацията и налягането през радиатора, то демонтажа на радиатора се извършва без източване на цялата система на парното.

Демонтаж радиатори топлофикация (отказ от топлофикация)

 След източване на водата от радиатора, следва демонтаж на радиатора от конзолите за монтаж и с това приключвате с демонтажа на радиатора, обаче се оказва, че работата не е свършена докрай. Конзолите стърчат от стената и трябва да се премахнат (извадят или отрежат) и отворите да се запълнят. Друго важно за свършване е затапване на тръбите на парната инсталация. В никакъв случай не трябва да останат, без тапи. Спирателните кранове може да се отворят по невнимание и тогава наводнението ви е в кърпа вързано. 

Демонтаж на радиатори цени

 Друга част от клиентите искат тръбите на парното да се отрежат и да се затапят по-близо до щранга, което налага и навиване на резби на новото място.

 Както сами видяхте до тук, демонтаж на радиатори включва различни дейности, като може дори да включва и извозване и разглобяване на радиатори. Демонтажа на радиатори е на различни цени, в зависимост от желанието и начина на демонтаж на радиатора, както и неговата големина. Демонтаж на радиатори на топлофикация, винаги е свързан с затапване на радиаторите и източване на абонатната.

 Ние сме фирма за демонтаж на радиатори, като предлагаме демонтаж на чугунени радиатори, демонтаж на тръби, демонтаж на алуминиеви радиатори и демонтаж на лири за баня. При демонтаж на радиатора издаваме протокол за демонтаж на радиатори и предлагаме на клиента нарязване и извозване на старите тежки радиатори. Ние предлагаме също доставка и смяна на радиатори за София.

 Сваляне на радиатори топлофикация с гаранция на изгодна цена от 25-55 лв без ДДС. При образуване на цена за демонтаж на радиатори се вземат предвид големината на радиаторите и техният материал. Демонтаж на стари чугунени радиатори е по-скъп.