Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir  

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7 vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на лири за баня

Доставка и монтаж на лири за баня


Лирите за баня преставляват заместител на радиатора, като спестява място и има по-алтернативен дизайн. Монтажа на лири за баня самата се усъществява на стената, като вече се предлагат и лири за баня за вграждане. Лирата се закрепя за стената посредством специални конзоли, като диаметъра, размера и формата на конзолата е различна за всяка лира,. Разбира се вече на пазара се предлагат и универсални конзоли за монтаж на лири.

Как се извършва монтаж лира за баня?

Няма основна разлика в монтажа на лирата за баня. Напасването на входящата и изходящата тръба на парното са както при радиатора. Тръбите могат да са отдолу и отзад на самата лира. Най-важното и по-различното от монтажа на радиатора е пробиването на отворите за закрепване на самата лира. Всички знаем, че в банята има достатъчно тръби за топла вода, студена вода и парно. Преди да започнем пробиване на отворите е важно да се провери за тръби на определените за пробиване места. След това се пробива бавно и само с въртеливо движение със специално свредло за да не счупите плочката.  Следва закрепване към стената. Закрепването трябва да е здраво! На лирите в банята се сушат дрехи, закачат се хавлии и други дрехи и атрибути за баня. 

Монтаж на лира за баня цена 

Ние предлагаме доставка и монтаж на лири за баня, свързване на лира в баня, доставка и монтаж на радиатори, демонтаж на радиатори, затапване на радиатори, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори за София на цени от 47 лв до 80 лв. Обезвъздушаване на лира за баня при наш монтаж - безплатно. Отделно обезвъздушаване на лира за баня - 48.00 лв. Такса посещение на адрес за София - 30.00 лв. 

Клиентите които нямат локално парно, но искат да си монтират лира в банята, ние препоръчваме монтаж на електрическа лира за баня. Извършваме доставка и монтаж на електрическа лира за баня с изграждане на токов кръг и предпазител директно от ел табло. Цена за монтаж на електрическа лира от 58 лв без изграждане на токов кръг или излаз.