Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на лири за баня

Монтаж и ремонт на лира за баня в София


 Лирите за баня преставляват заместител на радиатора, като спестява място и има по-алтернативен дизайн. Монтажа на лири за баня самата се усъществява на стената, като вече се предлагат и лири за баня за вграждане. Лирата се закрепя за стената посредством специални конзоли, като диаметъра, размера и формата на конзолата е различна за всяка лира,. Разбира се вече на пазара се предлагат и универсални конзоли за монтаж на лири.

Как се извършва монтаж лира за баня?

 Няма основна разлика в монтажа на лирата за баня. Напасването на входящата и изходящата тръба на парното са както при радиатора. Тръбите могат да са отдолу и отзад на самата лира. Най-важното и по-различното от монтажа на радиатора е пробиването на отворите за закрепване на самата лира. Всички знаем, че в банята има достатъчно тръби за топла вода, студена вода и парно.

 Преди да започнем пробиване на отворите е важно да се провери за тръби на определените за пробиване места. След това се пробива бавно и само с въртеливо движение със специално свредло за да не счупите плочката.  Следва закрепване към стената. Закрепването трябва да е здраво! На лирите в банята се сушат дрехи, закачат се хавлии и други дрехи и атрибути за баня. 

Монтаж на лира за баня цена 

 Ние предлагаме доставка и монтаж на лири за баня, свързване на лира в баня, доставка и монтаж на радиатори, демонтаж на радиатори, затапване на радиатори, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори и панелни радиатори за София на цени от 47 лв до 80 лв. Обезвъздушаване на лира за баня при наш монтаж - безплатно. Отделно обезвъздушаване на лира за баня - 48.00 лв. Такса посещение на адрес за София - 30.00 лв. 

 Клиентите които нямат локално парно, но искат да си монтират лира в банята, ние препоръчваме монтаж на електрическа лира за баня. Извършваме доставка и монтаж на електрическа лира за баня с изграждане на токов кръг и предпазител директно от ел табло. Цена за монтаж на електрическа лира от 58 лв без изграждане на токов кръг или излаз. 

Ремонт на парно. Изграждане на парни инсталации. Откриване на теч от парно.