Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на радиатори

Монтаж на радиатори за София

Какво представлява монтаж на радиатори? Къде се монтира радиатора? Най-екефтивно свързване на радиатори!

 Радиаторите се монтират под прозорците на помещението. Целта на това е да се получи въздушна завеса, спираща студеният въздух към помещението. Радиатор монтиран на стената без прозорци, е ефективен най-много 50% от капацитета си. Друго важно при монтажа е височината на монтаж, спрямо долният край на радиатора. Долната част на радиатора трябва да е максимум на 25 см от пода, като препоръчителната е 12-14 см. Ако са спазени тези две условия, може да се премине към самият монтаж на радиатора. За монтаж на радиатори за парно са необходими чертожен инструмент, метър, пробивни инструменти и машини и пълната окомплектовка към радиатора. Ако ще монтирате радиаторите си сами, уверете се, че са спазени всички правила за монтаж на радиатори.

 След като отмерите и оразмерите правилно местоположението на радиатора, следва пробиване на отвори за конзолите, които ще държат радиатора към стената. Някои радиатори имат специални стойки за монтаж на пода и при тях няма пробиване на стената, но разбира се за сметка на пода. Такива стойки за монтаж на радиатор на пода са предимно за чугунени радиатори. След закрепване на радиатора следва монтаж на термоглава, термовентил, обезвъздушител и свързване към тръбната инсталация на парното. Пълни се радиатора и се обезвъздушава. Така монтиран, радиатора е готов за експлоатация в отоплителният сезон.

Монтаж на радиатори за София с безплатна доставка

 Фирма за монтаж на радиатори за парно предлага доставка и монтаж на радиатори за парно в София. Занимаваме се с продажба на радиатори, като продаваме, доставяме и монтираме алуминиеви радиатори, чугунени радиатори за парно, стоманени/панелни радиатори и лири за баня. Монтаж на радиатори за парно на цени от 88 лв .... . Поставяне на радиатори с гаранция. 

Продажба и монтаж на радиатори 

 При нас може да заявите посещение и консултация на адрес за град София. Ние извършваме изчисление на необходимата мощност съответно и вида на радиатора и неговата големина. Извършваме продажба и монтаж на алуминиеви радиатори, панелни радиатори, вертикални радиатори и чугунени радиатори. 

 Извършваме монтаж на радиатори върху гипсокартон, монтаж на термоглава на радиатор, монтаж на тръба с алуминиева вложка, както и демонтаж на радиатори за парно. 

 Можем да извършим затапване на радиатори при отказ от топлофикация, както и да обслужим вашата абонатна станция.

 Цената за монтаж на парно се определя на място, след оглед и е в зависимост от големината на радиатора и сложността на изпълнение. При по-големи заявки се начисляват отстъпки. Извършваме и обслужване на абонатни станции. 

Монтаж на панелни радиатори цени от 88,00 лв с ДДС

Предлгаме също демонтаж на радиатори, продажба и монтаж на радиатори с нарязване и извозване на старите радиатори. РЕЖЕ СЕ С ТРИОН И НЯМА ИСКРИ. Доставка и монтаж на алуминиеви радиатори.