Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Отказ от парно

Отказ от парно, отказ от топлофикация София

 При отказ от парно  се преминава през няколко етапа. Използването или отказа от парно отопление е право на всеки един потребител на услугата от топлофикация. Естествено за спирането си има правила и закони, които трябва да се изпълнят. Процедурата вече не е толкова тежка и тромава, колкото беше преди време.

Спиране на парното процедура

 Въпреки това отказ от парно не е просто и бързо. Първа стъпка е попълване на заявление за спиране на парното, което се подава в Топлофикация.  Заявлението за спиране на парното може да го срещнете още като молба за спиране на парното или протокол за отказ от топлофикация. Така или иначе се касае за едно и също нещо. Евентуално при неплатени сметки трябва да се доплатят и изчистят всички задължения.

 След разрешаване на отказа от услуга се извършва демонтаж на радиаторите и затапването им. Като преди демонтажа е необходимо да информирате топлинният счетоводител. Когато отчитането на топлинната енергия се извършва с топломери  е необходимо топломерите да се запазят и отчетат преди демонтажа им. Тогава тръбите на радиаторите се затапват- затапване на радиатори. При едно тръбна система, каквато има в по-старите сгради  се налага демонтаж на радиатора и направа на байпас на системата.

След демонтаж на радиаторите

 След демонтажа на радиаторите  се налага пломбиране на тапите или байпас. Не се допускат кранове  и бързи връзки по парната инсталация.

 Предлагаме консултации преди спиране на парното, както и демонтаж на радиатори, затапване на радиатори, демонтаж и затапване на радиатори топлофикация.

 Може да поръчате още смяна на радиатори топлофикация, смяна на радиатор в апартамент, доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, монтаж на парно, демонтаж на радиатори и още много други услуги с радиатори, парно и тръби на парно.

Процедура по подмяна на радиатори

 Самата процедура по подмяна на радиатори не е свързана с топлофикация.

Налага се да потърсите вашият топлинен счетоводител и да попитате отчетени ли са топломерите, като ако не са отчетени ще се наложи да ви посетят. Едва тогава извършвате подмяна на радиаторите. След смяна на радиаторите трябва отново да се свържете със счетоводителя за обратният им монтаж на новите радиатори.

Разбира се имате опция за  монтаж на нови топломери, но те се заплащат допълнително.

Извършваме продажба и монтаж на радиатори. Предлагаме доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, панелни радиатори и чугунени радиатори.

Отказ от парно, спиране на парното, отказ от топлофикация за София. Демонтаж и затапване нарадиатори. Рязане на тръби и заварки. НАвиване на резба.