Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Отпушване на канали в София

отпушване на канал-щрангОтпушване на запушени канали. Отстраняване на подпушване на канал

Ако имате проблем с каналите и не можете да овладеете положението с каналите, водата се връща нагоре по тръбите или не поема достатъчно добре то тогава със сигурност имате запушен канал. Гаматерм ООД е компания извършваща бързо отпушване на канали за София.

Отпушване на канали на супер цени

Ще се опитаме да ви обясним какво можете да пробвате без да навредите на ситуацията и какво не бива да правите в никакъв случай.

Не бива в никакъв случай да  пълните канала със сода каустик, защото ако в канала има полепнала мазнина ще се получи смес подобна на сапун. Какво може да се направи с мазнината ако сте сигурни че тя е причината за запушването, да се пуска вряла вода която да я разтопи и отмие, но само за профилактика.  Не ползвайте и агресивните прахчета продавани по магазините. Тези прахообразни съставки нанасят непоправими щети на тръбите и на гумените уплътнения. След използването на такива смеси може да протичат снадките на тръбите и тогава ремонта е сериозен.

Може да се пробвате да отпушите канала с някаква тел, спирала или вакум от магазина. Може да пробвате да отпушите с нещо гъвкаво но здраво.

Отпушване на канали с машина 

Ако и тези опити не успят явно трябва професионална намеса с точната апаратура и техника за отпушване на канали.  Машините и инструментите за отпушване на канали не са едни и същи за всички видове запушвания и всички видове канали. Отпушване на канал звучи не особено сложно, но повярвайте не само е сложно, а и доста скъпо.

Ние от Гаматерм ООД разполагаме с обучен персонал и професионални инструменти и машини за отпушване на канали. Цените за отпушване на канали са обявени в ценовата листа на компанията. Отпушване на канали за София на ниска цена и с гаранция. Понякога течовете, по точно скрити течове са с първопричина запушен канал!

отпушване на канали цена от 70,00 лв с ДДС до .......