Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Отпушване на пералня


Отпушване на пералня Почистване на канала на пералня - услуги по домовете

Отпушване на пералня е процес, които е свързан с отпушване на канала на пералнята, както и самата пералня. Това се налага когато има кал в пералнята или дрехите от пералнята миришат на мухъл или тиня.

Отпушване на пералня

 При продължително използване на пералнята и нередовно почистване на филтъра се получават полепи и налепи по помпата на пералнята, по барабана на пералнята и маркучите за мръсна вода. Полепите са всъщност бактерии, които са полепнали по защитното покритие на барабана и по уплътнителите (маншоните). Полепите трябва да се отстранят и почистят. Начините за отпушване на пералня или почистване на пералня са два. Първи начин е чрез разглобяване на пералнята и ръчно почистване и втори начин е почистване с препарат.

Отпушване на пералня. Почистване на пералня от налепи

 Препарат за почистване на перални се продава по магазини специализирани в продажбата на перилни препарати. Една част от препаратите са в течно състояние, друга част са прахообразни, а има и такива във формата на таблетки с удължено действие. Истината за тези препарати е че не вършат работата, която очаквате, а цената им не е никак ниска.

Почистване на барабан на пералня.

 Когато усетите неприятна миризма от току що изпраните дрехи или видите налепи по тях е достатъчно да надзърнете отблизо барабана. Ще видите налепите виновни за миризмата. Ние ви съветваме да използвате натурални продукти за почистване на вашата пералня - сода и оцет. Вземат се сода и оцет съответно около литър оцет и 500 грама сода бикарбонат (сода за хляб). Активирате си пералнята на програма за горещо пране, без центрофуга и предпране. Включвате да работи и изсипвате оцета и содата и оставяте да действа.

 За по-силен ефект е желателно да поставите стари парцали или дрехи за изхвърляне в барабана. Необходими са две пускания през няколко дни и пералнята ви няма да мирише. След като изкарате дрехите или парцалите се налага да изплакнете пералнята с една кратка програма, за да отмие оцета и содата от стените на барабана.

Ако имате нужда от професионална помощ от водопрододчик, не се колебайте да ни позвъните.

Монтаж на перални, съдомиялни, аспиратори и бойлери.

Почистване и дезинфекция на пералня от мухъл и плесен с био препарати - 98,00 лв с ДДС.