Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Отпушване на тоалетни в София

отпушване на тоалетнаЗапушена тоалетна - отпушване на супер цени

 Когато се запуши тоалетната чиния избора за действие не е голям. Тоалетната трябва да се отпуши час по-скоро.

Отпушване на тоалетни цени от 45,00 лв

  Най-вероятно в нея има предмет или предмети които не са могли да преминат през извивката на тоалетната чиния или маншона за мръсната вода. По заседналите по-големи предмети залепват тоалетна хартия и други твърди частици, докато не се запуши напълно.

 Битовите отпадъци попаднали там може да са от най различен произход като: парцали, найлонови пликове, мокри кърпички, дамски превръзки, голям топ вестници или хартия, кошничката на тоалетният ароматизатор и други. За отпушване на тоалетната чиния в домашни условия можете да направите е да пробвате да бръкнете с нещо гъвкаво но дебело и здраво в тоалетната чиния, като се опитате да набутате или да издърпате заседналите отпадъци. В случай че не Ви се занимава може да се обадите на аварийните ни техници за отпушване на тоалетни. Ние ще свършим цялата работа вместо Вас.

 Ако се решите да демонтирате тоалетната чиния и се окаже че канала на тоалетната е запушен, то тогава не губете време, а ни се обадете защото проблема вече съвсем различен от запушена тоалетна и няма как да бъде решен с налични, непрофесионални инструменти. 

Отпушване на тоалетна цена от 45,00 лв 

 За отпушване на тоалетна без да я разглобявате са необходими много опит и професионални инструменти за отпушване на тоалетни. А при запушен канал вече се налага използването на канално почистващи машини. Цената на отпушване на тоалетна е от 45 лв до 90 лв в зависимост от запушването докато цената за отпушване на канал е според диаметъра на тръбата и мястото на запушване, което се измерва в метри от ревизията през която се прониква в канала.

При демонтаж на тоалетна чиния или моноблок труда по демонтаж и монтаж се таксуват отделно от отпушването! 

 Запушена тоалетна мокри кърпички? Почти винаги при използване на мокри кърпи и изхвърлянето им в тоалетната води до запушване! Понякога може да се наложи и подмяна на тоалетна чиния, при по-сериозни запушвания.