Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Отпушване на водостоци и улуци

ремонт и почистване на водостоци и улуци Водостоците и улуците са на открито и обикновено в тях се събират най-различни боклуци носени от вятъра, птиците и от самото рушене на инертните материали на покрива. Събират се пера, клечки, листа, парчета от ремонти на покрива, вар и пясък ронеща се от самият покрив и парчета найлон и хартия. Водостоците трябва да се почистват заедно с улуците най-много през година защото в противен случай всичко събрано в тях загнива и се превръща в пясък и кал, която от своя страна се чисти много трудно, но и натежава и променя правилният наклон на улука.

 След почистване промененият наклон на даден улук не се оправя. Трябва да се демонтира и монтира наново целият участък от улука. При евентуален пороен дъжд се разбира работят ли улуците и водостоците или са запушени и затлачени с кал и тиня. Непочистените улуци водят до течове.

Отпушване на водостоци и улуци

 Както споменахме по-горе образуваната кал и тиня когато се намокри натежава и деформира улуците, които от своя страна си променят правилният наклон и така или се счупват и падат или протичат отстрани. Тази кал и тиня се мокри при дъждове и влажно време и започва да образува лишей и мъхове, които започват да задържат влагата и така улука се превръща в естествен "цветарник", с постоянна влага и тежест.

ремонт и почистване на улук Знаете добре, че по време на дъжд, вятър и гръмотевици, от съображения за сигурност не е допустимо качване на специалист на покрива и тогава сградата е обречена на наводнение. Затова профилактика и почистване е желателно да се прави в топлите месеци.

 Почистване на улуци и водостоци се прави след топене на снеговете преди дъждовете. Ние предлагаме професионално почистване и отпушване на запушени водостоци и улуци. Цените за почистване на улуци започват от 4,5 лв а цена за отпушване на водосток се дава спрямо трудността и вида на покрива. Образуването на цената зависи и от състоянието на системата.