Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Отводняване на мазета и шахти

Отводняване на мазета и шахти

 Предлагаме нова услуга за отводняване на мазета и шахти. Екипът на фирмата предприе нови дейности, свързани с отводняване на шахти, канали, мазета и подземни етажи.

Разполагаме с необходимата професионална техника за отводняване в най-бързи срокове и труднодостъпни места. Аварийно отводняване на помещения в София. Аварийни услуги по отпушване на канали и шахти.

Отводняване на мазета и шахти в София

 ВиК услугите се предлага на територията на София.  Работи се 24/7 и сме на разположение винаги, когато клиентите ни имат нужда от нас, при природни бедствия или аварии.

Цените за отводняване се определят по телефона и са тясно свързани със времето и условията на работата, както и обема на самата работа. Вземат се под внимание и отстоянията от базата на екипа до аварията. 

Предлагаме и отпушване на канали. Запушените канали са една от причината за наводнени мазета. Почти винаги запушването на каналите повдига нивото на водите, като намаля дебита на самият канал и от там при проливни дъждове се стига до наводняване. Затова ние предлагаме изпомпване и отводняване на мазета и шахти и задължително отпушване на каналите към тях.

Авариен - дежурен водопроводчик за отпушване на канали, отпушване на тоалетни и отводняване на мазета и шахти.

Откриване на скрити течове без къртене. 

vikterm.com - тел. 02 / 444 3454