Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на душ кабина в София

монтаж на душ кабина с вратичкиПрофесионални услуги по монтаж на душ кабини. Подмяна на душ кабина.

 Смяна на душ кабина е цяла наука и работа за хора с дебели нерви. Борави се с равнини, ъгли изолира се плътно, нивелира се а някои по-нови и модерни душ кабини имат радио, CD и осветление. Монтажа на такива душ кабини се извършва от двама души и с опит и инженерни познания. Материалите на душ кабините са крехки и трябва да се внимава при монтажа за да не похабим и увредим някои елемент или част. Увреждането на даден елемент може да се окаже проблем а намирането му невъзможно като самостоятелен елемент предлаган на пазара на душ кабини и части за тях.

Как да си монтирам сам душ кабината? Смяна на душ кабина


 След като сте избрали модела и мястото за монтажа трябва да разопаковате една по една всяка част докато четете инструкцията за монтажа. По този начин ще придобиете представа кое какво е и къде се монтира, както и ще проверите налични ли са всички части и елементи необходими за монтажа.  Подредете си основните части от едната страна и крепежните елементи и сглобяващите звена на друга. Започваме със с монтажа на душ коритото. На душ коритото трябва да се монтира сифона на душ кабината.

 За целта трябва да имате предварително оставен канализационен излаз и точният сифон . Не бързайте и внимавайте при монтажа на сифона! При неправилно монтиран  и течащ сифон ще го забележите чак след монтажа на цялата душ кабина. Неприятното е че за да го оправите ще трябва да разглобите цялата кабина и отново да я сглобите или най-малкото да демонтирате и монтирате отново душ коритото. Когато се уверите в правилният монтаж на сифона трябва да укрепите и нивелирате душ коритото на душ кабината. Коритото е трябва да е здраво монтирано за да не подава при стъпване в него и да е правилно нивелирано за да се изтича водата към сифона на коритото.

Монтаж на душ кабина на ниска цена

 Преминава се към монтажа на страниците или гърбовете на душ кабината в зависимост от модела и особеностите на душ кабината. Страниците се монтират по инструкцията на производителя. Всеки модел е индивидуален за монтаж и захващане.  След като сте монтирали страниците на новата душ кабина се проверява здравината им. Проверява се здравината и уплътненията. Преминаваме към монтажа на вратичките на новата ви душ кабина. Вратите са строго индивидуални като начин на монтаж и закрепване към страниците на душ кабината. Вратите на душ кабината могат да бъдат окачени, плъзгащи се врати или врати на панти.

 При обикновена душ кабина тип параван монтажа приключва до тук, но при душ кабини с тавани и душ панели монтажа продължава и тук вече е най-сложната част. Последно се монтира душ смесителя или душ панела. 

 Препоръчваме тавана и подвързването на тока, както и монтаж на парен или обикновен душ панел да се извършва. от професионални монтажници на душ кабини. Отговорността е голяма както и рисковете от грешки.

Цени за смяна на душ кабина се оферират на място след оглед. Цена за оглед и консултация в София - 48,00 лв. При извършване на смяната от нас, такста се приспада от крайната цена. Откриване на теч от душ кабина.