Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на душ батерия в София

монтаж на душ батерияМонтаж на душ батерия от водопроводчик

 Професионален водопроводчик за монтаж на душ батерия - душ смесител. Душ батерията представлява стенен смесител с извод за душ като в някои случай може да има извод и за чучур или така наречената лебедка. Лебедката при душ батериите се използва за пълнене на вани.

 Батерията се монтира към стената посредством щуцери. Някои знаят щуцерите като ексцентрици. Важното при монтаж на душ батерия е да се прецени височината на душа. Височината на душа се определя от това дали връзката между батерията и слушалката е гъвкава или е твърда тръба.

 Височина за монтаж на душ батерия! Определя се още при направа на изводите при монтаж на смесителна батерия за стена. При монтаж на смесител за кухня или стоящ смесител се определя височината на изводите за топла и студена вода. 

Монтаж на душ система на ниска цена

 Преди да започнете монтажа на душ батерията трябва да монтирате щуцерите към стената, посредством калчища или тефлонова лента. Пуснете да изтече известно количество топла и студена вода за да отмие натрупани отпадъци в тръбите. Спирате подаването на студена и топла вода във водопровода и завивате гайките на холендъра на батерията към щуцерите. В холендрите трябва да има гарнитури. Желателно е гарнитурите да са качествени и дебели от здрав материал.

 След като е монтирана към стената се монтират ръкохватките и самият душ с мека или твърда връзка към душ батерията. Монтажа на душ батерия не е сложен но изисква инструменти и внимание. Навиването на смесителя към щуцера се извършва със специални инструменти с каучкови зъби. Целта е да се предпази покритието при стягане. 

 Най-сложната  операция е по пробиването на плочките за закрепване на слушалката или твърдата връзка на душа. Работи се с инструменти с меки вътрешни части за затягане за да не надерете защитното покритие.

 ВиК услуги от професионален водопроводчик София. Извършваме още доставка и монтаж на смесители, монтаж на мивки, монтаж на смесителна батерия за стена - монтаж на стенен смесител, смяна на сифон за мивка, смяна на подов сифон, монтаж на тоалетно казанче, тоалетна чиния, отпушване на канали, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони, отпушване на душ кабини, монтаж на перални и съдомиялни машини, откриване и отстраняване на скрити течове без къртене. Извършваме също монтаж на смесител за вграждане и монтаж на смесител за кухня.

При желание за монтаж от специалисти водопроводчици сме на разположение. Може да ни потърсите също и при теч от смесителна батерия.

Монтаж на душ батерия цени от 47,00 лв без ДДС