Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на тоалетно казанче в София

Монтаж на тоалетно казанче 


  Преди да се заемете с монтаж на тоалетно казанче е добре да се запознаете със схемата за монтаж. След това със сглобяване на елементите от комплекта. Прочетете листовката на производителя и едва тогава започнете процеса по монтажа. 

Всеки производител на тоалетни казанчета поставя инструкция за монтажа и описание на частите в комплекта за сглобяване. Уверете се в цялостта на тоалетното казанче, без значение от материала, формата и големината му. След като сте се запознали с инструкцията за монтажа и сте се убедили в цялостта на частите и самото тоалетно казанче преминаваме към самият монтаж.

Монтаж на тоалетно казанче стъпки

 Първо спираме подаването на студената вода от спирателният кран или при липса на такъв от централният кран преди водомера. Преди да демонтирате тапата от извода на водопровода или да демонтирате старият кран е желателно да изпуснете остатъчното налягане от водопровода . Това се извършва при отваряне на произволен кран или смесителна батерия захранвана от същите водомери.

 Монтираме меката връзка от крана към казанчето и вземаме размерите за монтажа на тоалетното казанче. Трябва да измерете точно разстоянието от болт до болт, височината на монтажа над тоалетната чиния за да се монтира точно тръбата. Казанчето трябва да е преценено предварително като големина и като пълнене (долен извод за вода, горен извод за вода, ляво или дясно пълнене). Монтира се на стената на комплекта за монтаж от производителя и започва сглобяването на арматурата на тоалетното казанче. Препоръчваме монтаж на филтър за твърди частици преди пълнещият механизъм на тоалетното казанче. Филтъра предотвратява затлачването на механизма. Когато пълначката се затлачи и не може да спре напълно водата се получава изтичане в тоалетната чиния и от там в канализацията.

Монтаж тоалетно казанче цена 

 Монтажа на тоалетно казанче е желателно да се извърши от компетентен техник водопроводчик за да не направите наводнение в дома си, а също и при съседите под вас. При монтаж на ново казанче задължително монтирайте нови меки връзки и нов спирателен кран. Ние препоръчваме монтаж на спирателен кран с филтър за твърди частици. Този вид кранове е по-скъп от обикновен СК (спирателен кран).  Този тип кран ще ви спести много нерви и пари за смяна и отпушване на пълнещият механизъм на казанчето. Важно е също меките връзки да се подменят след 3-4 години експлоатация. Старите връзки могат да предизвикат наводнение.  Монтаж на тоалетно казанче на цена от 48 лв. (без материали) .......

При нас може да заявите още: 

 • тоалетно казанче ремонт
 • монтаж на пластмасово тоалетно казанче
 • монтаж на тоалетно казанче за вграждане
 • монтаж на тоалетно казанче висок монтаж
 • монтаж на моноблок 
 • смяна уплътнение на тоалетно казанче 
 • смяна празнещо устройство за казанче 
 • смяна на уплътнение за тоалетно казанче 
 • смяна на долно пълнещ механизъм за тоалетно казанче 
 • смяна на механизъм на тоалетно казанче и други ВиК услуги
 • откриване на теч от вградено тоалетно казанче
 • ремонт на теч от вградено казанче 
 • ремонт тоалетно казанче