Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на пластмасово тоалетно казанче

Монтиране на тоалетно казанче от водопроводчик в София

 Доставка и монтаж на пластмасово тоалетно казанче с гаранция. Пластмасово тоалетно казанче е тоалетно казанче за монтаж на стена. Обикновено тоалетното казанче от пластмаса е най-евтиното по рода си. Най-често се използва за монтаж към тоалетни чинии с долно отичане и тоалетни чинии за хоризонтално отичане.  Всяко тоалетно казанче има различно устройство, но с еднакво действие. Устройство на пластмасово казанче е просто и елементите са изработени от по-евтини материали.  Казанчето се състои от пълнещ механизъм и изпразващ механизъм. При по-новите модели казанчетата се предлагат с изолация от вътрешната страна против образуване на конденз.

Монтаж на пластмасово тоалетно казанче

 Сглобяване на пластмасово тоалетно казанче е добре да се извършва след предварително запознаване с инструкцията за монтаж на казанчето. Под сглобяване се има предвид монтаж на пълнещият механизъм и изпразващият такъв.

 Следва монтаж на пластмасово тоалетно казанче към стената и уплътняване на тоалетно казанче. Уплътняването се извършва в двата края на тръбата свързваща тоалетното казанче с тоалетната чиния. Уплътнението се извършва посредством специални гарнитури и маншони от страна на чинията. Не се използват силикон и други подобни за уплътнение на WC казанче. Тръбата на тоалетното казанче се монтира много трудно, но трябва да се напасне идеално. При проблем с ъгъла и невъзможност за правилен монтаж се налага използване на специална гъвкава връзка за чиста вода.

 След монтаж на пластмасово тоалетно казанче има още работа. Трябва да настроите нивото на водата и да проверите за течове. Казанчето се оглежда и забърсва. Пуска се пробно няколко пъти и едва тогава работата по монтаж на тоалетно казанче е приключила.

Монтаж на казанче, смяна на казанче. Монтаж на моноблок

 Виктерм предлага доставка и монтаж на тоалетно казанче за вграждане, монтаж на пластмасово тоалетно казанче, монтаж на вградено тоалетно казанче, монтаж на тоалетно казанче за висок монтаж, ремонт на тоалетно казанче, смяна на тоалетно казанче, отстраняване на течове по тоалетно казанче, смяна на тоалетна чиния, тоалетна чиния моноблок  и отпушване на тоалетни канали.

 Специализирани сме в откриване и отстраняване на течове. Извършваме откриване на течове с камера без къртене. Работим в София и цялата страна.  Откриваме и отстраняваме течове от хидрофоори, ВиК инсталации, Тераси, покриви, теч от съседи, теч от баня и други видове течове. 

 Монтаж на тоалетно казанче цена от 47,00 лв до 78,00 лв в зависимост от вида на казанчето и начина на монтаж. Ремонт на тоалетно казанче