Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на тоалетно казанче за вграждане

Доставяме и монтираме тоалетно казанче на ниска цена

 При монтаж на тоалетно казанче за вграждане е необходимо да се внимава при поставянето на конструкцията.  Самата конструкция е метална и се намира зад стената, която се нарича инсталационна стена.  Стената се изработва от метални профили и се прегражда  с гипсокартон или с леки тухли итонг. Конструкцията се закрепва здраво и стабилно и се нивелира задължително. При монтаж на тоалетно казанче за вграждане трябва да се внимава и за връзките между водопровода и канализацията. Подобни течове са трудни за откриване, създават сериозни щети  и се отстраняват само с разбиване и къртене.

 Структурата за монтаж на тоалетно казанче за вграждане е в комплект със самото казанче и необходимите водопроводни и канализационни връзки и елементи. Структурата се монтира към стената посредством специални крепителни елементи, които имат опция за настройка на отстоянието. След монтажа се изграждат водопроводните тръби за захранване на казанчето за вграждане. Използват се надеждни материали, обикновено PPR тръби (поли пропиленови тръби).  Връзката с казанчето е твърда, а в самото казанче се монтира преход и пълнещият механизъм. На тоалетното казанче.  След свързване на казанчето към водопровода се извършва и монтаж на канализацията. Това включва направа на извода за свързване на окачената тоалетна чиния.

Монтаж на тоалетно казанче за вграждане цена от 180,00 лв с ДДС ....

 Следва изграждане на стената, лепене на плочки и фугиране. След като всичко е готово по стената се преминава към монтаж на капака на казанчето и монтаж на конзолната тоалетна чиния. При свързването на тоалетната чиния се използва специален уплътнителен маншон между тоалетната и тръбата с диаметър ф 110. Конзолната тоалетна чиния се монтира на предварително изведени болтове от конструкцията. За притягане на тоалетната към конструкцията се използват специални болтове, които не позволяват спуквания и счупвания при монтажа и при експлоатацията на тоалетната.

 Ние предлагаме доставка и монтаж на тоалетно казанче за вграждане. Цени за монтаж на вградени тоалетни казанчета се обявяват само след извършване на предварителен оглед на обекта. Регулиране на тоалетно казанче за вграждане и смяна на пълнещ механизъм за тоалетно казанче за вграждане.

Предлагаме още ремонт на тоалетни казанчета за вграждане, откриване на скрити течове с камера и други ВиК услуги от професионален водопроводчик София:

Денонощен авариен водопроводчик за качествени ВиК услуги за София и околните населени места.