Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Бойлери неръждавейка - доставка и монтаж в София

Сервиз за бойлери предлага бойлери от неръждаема стомана

 Бойлери неръждавейка са предпочитани от потребителите поради високото качество на резервоара. Те са с дългата гаранция и ниски разходи по обслужването.  Всеки бойлер неръждавейка има неръждаем водосъдържател и корпус от обикновена ламарина. Неръждаеми бойлери се предлагат от малко на брой производители или вносители. На пазара могат да се намерят бойлери неръждавейка от малолитражните обемни бойлери с обем от 5 литра до 300 литра.  Бойлери Шишков предлагат и изработка по поръчка.

 Най-търсени са комбинираните бойлери от неръждаема стомана със серпентина за свързване към парно.   Бойлерите с неръждаем водосъдържател натрупват много по-малко котлен камък, не ръждясват и имат дълъг живот. Водата от неръждаем бойлер е бистра и чиста. Отделно от изложеното до тук този тип бойлери подлежи и на ремонт на водосъдържателя при теч. Обикновено пробойната подлежи на заварка.

Бойлери неръждавейка,  доставка и монтаж на бойлери

 Бойлери неръждавейка за българският пазар се предлагат от следните производители и вносители: бойлери от неръждавейка Светлю Шишков, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Тедан, бойлери неръждавейка Теси и бойлери Фламина. Бойлери от неръждаема стомана са ограничено предлагани поради по-високата им цена.

 Ние предлагаме доставка и монтаж на бойлери неръждавейка, като осигуряваме напълно безплатен транспорт в рамките на град София. Всеки закупен от нас бойлер с поръчан монтаж от наш сервиз за бойлери получава отстъпка от 5 до 7 % от цената на бойлера.

Неръждаеми бойлери 

Бойлери неръждавейка цени :

  • Неръждаем бойлер 50 литра за вертикален монтаж на стена. Размери  на бойлера 591 х 454 мм, електрическа мощност на нагревателя 2000W и пълна гаранция на водосъдържателя и електрическата част от 10 години.  Цена с ДДС 299,00 лв
  • Неръждаеми бойлери 80 литра за вертикален монтаж на стена. Размери 811 х 454 мм. Мощност на нагревателя 2000W и пълна гаранция от 120 месеца. Цена 329,00 лв с ДДС.

 Неръждаеми бойлери за вертикален монтаж с обем от 80 литра се предлагат  в различни размери и цени до 369,00 лв. Разполагаме с неръждаем бойлер Слим с диаметър 350 мм.

  • Електрически бойлери от неръждаема стомана 100 литра з вертикален монтаж. Размери 951 х 454 с мощност от 2000W. Гаранция 10 години и цена 369,00 лв с ДДС
  • 120 литров неръждаем бойлер за вертикален монтаж. Размери 1091 х 454 мм с гаранция от 10 години на цена от 399,00 лв с ДДС
  • Неръждаеми бойлери със серпентина 80 литра. Леви и десни серпентини. Ел нагревател 2000W. Серпентината е от неръждаема серпентина. Размери 811 х 454. Цена 399,00 лв с ДДС
  • Неръждаеми бойлери за парно 120 литра, вертикален монтаж. Нагревател 2000W и гаранция от 10 години. Размери 1091 х 454 мм. Цена 499,00 лв с ДДС.

Иноксови бойлери 

 

 Продажба, доставка и монтаж на  неръждаеми бойлери с на ниски цени с търговски отстъпки. Ремонт на бойлери по домовете.

 Бойлери от неръждаема стомана, бойлери инокс, бойлер с неръждаем водосъдържател, неръждаеми бойлери, бойлер неръждавейка на ниски цени и осигурен монтаж с гаранция.