Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на мивка - санитарна мебел

Подмяна на мивка в София. Ремонт на баня

 Мивките се захабяват от употреба и почистване при металните мивки, докато керамичните се напукват и чупят с годините. В керамичните мивки има отвор за преливник, които не може да изсъхва и след продължителен период на употреба се образуват тини и бактерии. Смяната на мивката е желателно да поверите на добре оборудван професионален водопроводчик за да не пробие тръба или да наруши проводник при монтажа на новата мивка или умивалник. Как се извършва монтажа на мивката? 

Как се монтира мивка? Смяна на мивка на ниска цена

монтаж на мивка в баня Първо действие при смяната е демонтажа на старата мивка или умивалник е разлепването на силикона между стената и мивката. Силикона се изрязва с макетен нощ или друг остър но тънък предмет. Веднага след отрязването на силикона трябва да демонтираме сифона на мивката или поне да го откачим от страна на мивката за да освободим движението на самата мивка. Следва демонтаж на  мивката от комплекта дюбели закрепващи мивката към стената, като предварително със специален ключ се развиват гайките.

 Издърпваме мивката от дюбелите и сме готови с демонтажа. Ако сме закупили мивка със същият размер на закрепване монтажа на мивката е аналогичен. При мивки монтирани  върху шкафове за баня или кухненски мивки върху плот нещата не са много по-различни. Единствената разлика при монтаж и демонтаж на кухненска мивка са щипките за закрепване на мивката към плота.

 лед монтажа на мивката без значение от вида и се силиконизира и уплътнява за да няма течове. Монтажа на сифона е последното действие по смяната на мивката. Затягат се връзките на сифона като по възможност се сменят уплътненията му.

 Мивки има и в кухнята. Монтаж и демонтаж на кухненска мивка не се различава по процедури и начин на работа.

 ВиК услги по отпушване на мивка, тоалетна и сифони.