Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Монтаж на мивка за баня

Монтаж на мивка в София. Ремонт на мивка

 Мивките за баня могат да са самостоятелни за монтаж на стена, за монтаж на шкаф и към стена и за монтаж на плот. Плотовете за баня обикновено са от технически камък.  Съвременните мивки за баня са с отвор във вътрешната им страна за монтаж на смесител за баня. При монтаж на мивка за баня има куп особености и затова е важно монтажът да се извърши от опитни специалисти.

Монтаж на мивка в баня  

 Преди да започнете с монтажа на мивката е необходимо да изберете мивка по ваш вкус, но да се съобразите с размерите и изводите за захранване на смесителя с чиста вода. Важен  е и извода за от канализацията за отпадната вода. След напасване на размерите и избора на мивка трябва да се избере смесител ( при мивки за стоящ смесител). Необходимо е да се набавят необходимите крепежни елементи в зависимост от вида на стената (тухла, картон и ли друг материал). Не на последно място да се пристъпи към монтажа.

 Преди да монтирате мивката извършете монтаж на спирателните кранове (за стоящ смесител) и маншона за уплътнение на сифона. След това оразмеряваме и очертаваме точните места за пробиване на отворите за закрепване на мивката към стената. При монтаж на мивка върху шкаф също се пробива стената за да се закрепи стабилно мивката и самият шкаф. 

 Преди да започнете пробиване на отворите е желателно да проверите пътя на тръбите. Целта е тръбите да ас достатъчно далеч от местата за пробиване. В противен случай е възможно пробиване или нараняване на тръбите за топла и студена вода, които захранват мивката или дори на хоризонталната разводка.  Пробиване извършваме едва след като сме сигурни че тръбите не са под точката определена за пробиване. Нараняването на тръбите може да доведе до скрит теч.

Монтаж на долен шкаф с мивка за баня, монтаж на мивка върху шкаф за баня , монтаж на мивка с шкаф за баня  или монтаж на мивка с ботуш за баня

 Самото пробиване е доста рисковано, особено при недобре залепени плочки. При кухи плочки може да се получи спукване и дори падане на парчета от плочките в които се пробива отвора.  Винаги пробиването да се извършва с професионална машина и вида за бетон и керамика, като първоначално пробиването се извършва само с въртене (без удар) и слабо натискане.  Пробиването на удар започва едва когато преминете през плочката и стигнете замазката или тухлата.

 Следва монтаж на крепежите и окачване на мивката на стената.  При монтаж на мивка за баня върху шкаф трябва да уплътните със силикон около мивката и шкафа, което също и ще фиксира самата двата елемента.

 Виктерм извършва доставка и монтаж на мивка за баня, монтаж на мивка за кухня, монтаж на мивка алпака, монтаж на мивка върху шкаф, монтаж на мивка с ботуш, монтаж на мивка с шкаф за баня, монтаж на мивка за баня върху плот, монтаж на мивка алпака, монтаж на мивка върху гипсокартон, монтаж на мивка под плот, монтаж на умивалник, монтаж на смесител за мивка, монтаж на кухненски смесител, монтаж на сифон, монтаж на душ  батерия и други ВиК услуги от професионален водопроводчик София. Извършваме професионален ремонт на баня и монтаж на мебели за баня. 

 Монтаж на мивка за баня на цена от 57,00 лв до ….лв в зависимост от типа и сложността на задачата.