Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir  

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7 vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Смяна на сифон

Сифоните са два основни вида и много подвидове. Двата основни вида сифони са- сифон за под или още подов сифон. Тези сифони са много подвидове като линеен сифон, рогов сифон и други и вторият основен сифон е сифон с чашка за свързване на мивки, умивалници, писоари, душ кабини и вани към канала на канализацията. При смяна на сифон трябва да се внимава за правилно напасване и уплътняване на всички съединения на сифона и на връзката между сифона и канала.  Сифон се подменя поради амортизиране и зацапване или поради теч.

Смяна на сифон

Водопроводчиците ни предлагат бърза смяна на сифон от двата вида и всички подвидове на изгодни цени с качествени материали и гаранция. Извършваме смяна на сифон в баня, смяна на сифон за мивка, монтаж на сифон за мивка, монтаж на сифон за баня, ремонт на сифон, отпушване на сифон, отпушване на мивка, отпушване на подов сифон за баня и отпушване на воронки, водостоци и улуци. Извършваме също ремонт на сифони на душ кабина, отпушване на душ кабина и смяна на сифон на душ кабина. 

Предлагаме доставка на необходимите материали за подмяна и сифона необходим за подмяната. Откриваме също скрити течове с камера без къртене, както и отстраняване на течове. Разполагаме с денонощен водопроводчик за следните ВиК услуги: монтаж на тоалетни чинии, тоалетни казанчета, смесители, душ батерии и отпушване на тоалетни и канали.

Смяна на сифон цена 

Цените за смяна на сифон са от 15,00 лв. до 48,00 лв. в зависимост от сложността и мястото на монтажа. Цената не включва необходимита материали за извършване на смяната. 

Вижте цени за ВиК услуги на Виктерм София.