Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на сифон на мивка

Смяна на сифон на мивка. Монтаж на сифони в София. 

 Сифоните за мивки се изработват от алуминиеви сплави или от PVC. В близкото минало основният материал за сифони беше чугун.  Преди да извършите смяна на сифон на мивка трябва да сглобите сифона за мивка и да го наложите с цел оразмеряване на тръбата към канализацията. Сифон се монтира на всяка мивка – мивка за баня, умивалник, кухненска мивка или двойна професионална мивка от алпака.  Естествено преди тази процедура демонтирате старият сифон. 

Монтаж на сифон на мивка

 Обикновено сифоните на кухненските мивки имат преливник. Сифон за мивка с преливник винаги се поставя точно по схемата и се следи за евентуални течове.  Към сифон за мивка може да свържи и пералня, този род се нарича сифон за мивка и пералня. При мивките за баните сифона е в комплект със смесителя.

 Към сифона може да се монтира чашка и тръба или да се свържи към канал с ф 50 за отпадна вода посредством гъвкава връзка. Гъвкавите връзки биват армирани и гофрирани. Ние препоръчваме използване на армирана гъвкава връзка.  Тръбите за сифоните са метални или пластмасови с различни цветове.

 Винаги при монтаж на сифон за мивка поставяйте всички гумени уплътнения от комплекта, а също и уплътняващ маншон на тръбата с ф 50. Този маншон  служи за спиране на миризмите и евентуално на течове от канализацията без да  забележите.  Липсата на маншон позволява свободно движение на тръбата на сифона и създава възможност за излизане от гнездото.

Смяна на сифон на мивка цена от 48,00 лв за София

 Друга особеност при монтаж на сифон за мивка е монтажа и свързването на сифона към канала. Тръбата трябва да е достатъчно навътре в канала за да не излезе от тежестта си или от евентуално разместване, но в същото време трябва да не е много навътре. При монтаж на тръбата прекалено навътре се получава тапа, особено при канали с дъги или колена в горният си край, което води до слабо отичане и често запушване на мивката.

 Виктерм ООД извършва доставка и смяна на сифон на мивка за баня и смяна на сифон на мивка за кухня. Смяна на сифон на мивка на цени от 47 – 148 лв. Професионални водопроводчици от екипа извършват денонощно отпушване на сифони, отпушване на тоалетни, отпушване на кнали и почистване на водостоци и улуци. При нас може да поръчате смяна на мивка, подмяна на тоалетно казанче, тоалетна чиния и дори откриване на течове без къртене.