Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на тоалетна чиния

монтаж на тоалетна чиния и моноблокПодмяна на тоалетна чиния в София. Ремонт на тоалетна

 Тоалетните чинии се делят на два вида в зависимост от начина на отичане на мръсната вода. С долно или още вертикално отичане и задно или още хоризонтално отичане. При смяна на тоалетна чиния не може да променяте начина на отичане, освен чрез преработка на канализацията в сградата. Тоалетните чиние могат да са отделно от тоалетното казанче или да са в една структура.

 Когато са заедно се нарича моноблок. Най-модерните и нови тоалетни чинии са конзолните тоалетни за монтаж на структура за вграждане. Всички тоалетни чинии се свързват посредством гъвкава мека връзка-маншон към канала за отпадна вода на ф 110 мм. В миналото са лепени към пода с лепило или циментов разтвор. Към момента монтажа на тоалетната чиния към пода се извършва с монтажен комплект от дюбели и специални болтове.

Смяна на тоалетна чиния на ниска цена

 Когато се извършва смяна на тоалетна чиния трябва да се внимава с правилният монтаж на маншона за да се предотврати теч и образуване на миризми в ниши и куфари, както и под плочките при тоалетни с долно отичане. Друг важен момент при смяната на тоалетна чиния е пробиването на отвори за дюбелите. Винаги проследявайте посоката на канала от подовият сифон поради опасност от пробиване на канала при монтажа на тоалетната. След пробиване на отворите се преминава към монтаж на тоалетна чиния. Винаги на пода преди да поставите тоалетната се монтира силиконова подложка. Подложката предпазва чинията от счупване при стягане и използване, както и от навлизане на вода под чинията. След като сте монтирали тоалетната чиния към пода се сглобяват тоалетната дъска и тоалетният капак. Последна стъпка при смяна на тоалетна чиния е свързването на чинията с тоалетното казанче. Свързването се извършва с оригинална тръба на тоалетното казанче и маншон за уплътнение. При липса на тръба се използва специална мека връзка. При структурите за вграждане и моноблока свързването се извършва посредством гарнитура към комплекта. 

ВиК услуги от водопроводчик 

 Ние водопроводчиците от Гаматерм използваме специални слабо залепващи и водонепроницаеми силикон и материали за уплътнения на маншоните на тоалетната чиния. Много важен елемент от монтажа е закрепването на тоалетната чиния към пода и уплътняването на чинията към пода за да прониква влага и дори вода. Проникналата влага не може да се изпари и образува условия за развитие на болестотворни микроорганизми и паразити. Препоръчително е вече монтираната тоалетна чиния да се облепи със санитарен силикон или да се използва при монтажа  силиконова подложка.

 Виктерм предлага: монтаж на тоалетна чиния, демонтаж и монтаж на тоалетна чиния, смяна на тоалетна чиния, монтаж на тоалетна чиния с хоризонтално отичане, монтаж на тоалетна чиния с долно отичане, монтаж на тоалетна чиния с биде,монтаж на тоалетна чиния моноблок,  монтаж и ремонт на тоалетно казанче, смяна на смесител за мивка, смяна на сифон на мивка, смяна на подов сифон и поставяне на тоалетна чиния за вграждане. Извършваме още отпушване на тоалетни и канали за София. При нас може да заявите смяна на маншона за отпадна вода и други ВиК услуги от професионален водопроводчик.

Цена и гаранция за монтаж и демонтаж на тоалетна чиния от Гаматерм ООД / от 75 лв до 172,00 лв. Цените не включват необходимите материали за ремонта. 

Разполагаме с обучени термографи и термокамери от марката Flir за откриване на скрити течове без къртене. Виктерм предлага откриване на скрити течове с камера за София и цялата страна.