Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Смяна на водопроводни тръби. Изграждане на ВиК инсталация

смяна на тръби водопроводСмяна на ВиК тръби в София. Ремонт на водопроводни инсталации.

 Водопроводните тръби до много скоро се изработваха от чугун и метал, като се обработваха със специални сплави с цел предпазване от корозия. При смяна на парче на стари с нови тръби навързването им и снадките са доста сложна работа и остават винаги слабо място. Новите тръби се изработват основно от PPR и PET, като се използват и други материали. Медните тръби се използват от хилядолетия за водопровод и са сред най-качествените и с дълъг живот.

 Гаматерм  сервиз извършваме подмяна и цялостен ремонт на водопроводни инсталации и частичен ремонт на водопровод. Подмяната на тръби на парче и отстраняване на дефект в даден участък намаля ефективността на ремонта и вдига цената на ремонта, като намаля гаранцията и срока на експлоатация на целият водопровод било то водопровод на баня, тоалетна или цял апартамент и къща.

 Цените за ремонта се определят след оглед или скица и проект за съответният ремонт. Професионален водопроводчик за София предлага подмяна на тръби, колена, муфи, компенсатори, нипели, холендри, спирателни кранове, филтри и други.

 Предлагаме още откриване на теч от тръби, водопровод на студена и водопровод на топла вода. Извършваме откриване и отстраняване на теч и скрит теч.