Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на душ батерия в София

Смяна на душ батерия от водопроводчик

 Смяна на душ батерия не се различава особено много от смяна на обикновен смесител за стена, но при обикновена душ батерия. Някои собственици на жилища разчитат на своите умения за повреди в тяхното домакинство. Смяната на душ батериите е работа, която може  да не успеете да направите сами. 

Душ батериите могат да се разделят на няколко основни вида:

  • Душ смесител за вграждане
  • Душ смесител със слушалка (подвижен душ)
  • Душ смесител със слушалка и лебедка
  • Душ смесител с лебедка, извод за слушалка и неподвижна пита

 Смяната на душ батерия с неподвижен душ е малко по-трудна, а най-особена е смяната на душ смесител за вграждане.

Какво е необходимо за да извършим монтаж на душ батерия

 За да извършим смяна на душ батерия се нуждаем от инструмент за демонтаж и монтаж на батерията и нова душ батерия. Преди да извършите демонтаж на старият душ трябва да спрете водата от централният кран на зданието. За да се убедите, че водата е спряна може да отворите крановете на топлата и студената вода на душ батерията и едва тогава да предприемете демонтаж.

 Самият демонтаж е свързан с развиване на гайките на смесителя от ексцентриците. Развивайте в обратна на часовниковата стрелка.  Винаги използвайте клещи тип „ гарги“ предназначени специално за работа с хромирани и никелирани повърхности. Тези специални клещи са единственият инструмент, които ви е необходим за смяна на душ батерия.

 След като сте развили душа трябва да премахнете и ексцентриците на старата смесителна батерия. Тук може да използвате обикновен тръбен ключ за да не нараните повърхността за работа с гланцирани повърхности. Следва в обратен ред монтаж на ексцентриците (някои ги наричат „ЕСКИ“), монтаж на новата душ батерия.

Смяна на смесител на ниска цена

 Винаги при смяна на душ батерия ползвайте калчища или течен силикон за уплътняване на ексцентриците към водопровода и подменяйте гумените уплътнения (гарнитурите) на гайките на смесителя.  Не забравяйте и декоративните елементи за скриване на технологичните отвори около смесителя.

 След смяната на душ батерията е необходимо да свържете душ слушалката и евентуално стационарната душ пита.  Пускате водата от централният кран при водомера и проверявате за евентуални течове.

Както можете да видите, смяната на душ батерия изисква определено ниво на водопроводни знания и умения. Това не е работа за всеки - не рискувайте изтичане на вода и повреда на дома ви.

Уверете се, че сложната подмяна на батерията за душ е извършена правилно, когато се обадите на професионалистите на Виктерм. Нашите лицензирани водопроводчици ремонтират течащи душ батерии и сменят страите ви душ батерии и кранове с нови. Планирайте ВиК ремонт, като ни се обадите днес!

 Ние предлагаме смяна на душ батерия, смяна на смесителна батерия, смяна на батерия за баня, смяна на подвижен душ, смяна на ексцентрици за баня, смяна на водопроводни тръби, смяна на кран за душ, смяна на тоалетна чиния, смяна на тоалетно казанче и други ВиК услуги.

Смяна на душ батерия цена от 47 лв.