Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Откриване на теч с камера от съседи

откриване на скрит теч от съседиТеч между съседи - намиране без къртене

 Скритите течове винаги са представлявали голям проблем и скъп ремонт, като са поставяли опитни водопроводчици в нелесни ситуации . Теч и щетите от него са на лице, а причината не се вижда и няма никаква логика в теча, като място и интензивност!? Съседите започват да ви обвиняват, че причинявате теч, които избива при тях, а вие не виждате причина и следи от теч при вас и така докато се стигне до караница и разправии. От известно време вече тези проблеми останаха в миналото. Технологичният прогрес ни даде термографската камера с която можем да виждаме в спектъра на невидимите за човешкото око лъчи и да откриваме теч с помощта на термодинамиката.

Откриване на теч с камера в София

 С новите термографски камери на Flir и ултразвукови устройства търсенето на теч вече не е толкова трудно и дори невъзможно, а опитните водопроводчици не им се налага да се червят от неудобство и да се почесват при трудни скрити течове. Вече е напълно възможно и реално откриването на скрити течове без къртене и разбиване на цялата баня, кухня или мокро помещение. С помощта на термографията и ултразвук със влагомер за инертни материали ние можем да открием и локализираме теча с достатъчно голяма прецизност и точност, което е достатъчно да спести хиляди ненужни левове за ремонт и произтичащите от ремонта последствия- боклук, прах, шум и липса на топла вода и достъп до санитарен възел с дни.

 Ние предлагаме откриване на скрити течове с термокамера, технология позволяваща откриване на  теч без къртене и разбиване на замазки, стени и плочки. Виждаме и проследяваме влагата и пътя на водата което с обикновено око е невъзможно, а това ни води право при самият коварен и скрит теч.

Откриване на теч между съседи на ниска цена

 Понякога потърпевши от скрити течове решават да се справят сами с проблема за да не губят време и пари. Още при първото разкъртване се оказва, че няма тръби и нищо освен тухли и вар, за най-голяма изненада и те са сухи.

 За вече открити и локализирани от Гаматерм ООД течове ние изготвяме напълно безплатна оферта за отстраняване на теча. Цената е винаги с отстъпка до 10% поради факта че сте избрали нас като професионалисти за откриване на скритият теч.

 Цените за откриване на теча са споделени в Ценови листи на Гаматерм ООД и може да ги откриете в менюто на сайта ни или да получите информация по фирмените телефони.

 Клиентите често питат за гаранция при откриването на скритият и таен невидим теч. Видно е, че ние се наемаме и ви предлагаме услугите си по откриване и отстраняването на проблема. Ако не сме сигурни в откриването може би нямаше да предлагаме тази опция, да не говорим за отстраняването. На клиенти изпитващи съмнение към термокаамерите и термографията ние предлагаме издаване на констативен протокол с подпис на термографа и печат на фирмата, а относно отстраняването на теча издаваме гаранция от 12 до 36 месеца за работата в зависимост от конкретният случай.

Намиране на теч цена 

 Посещение на адрес за откриване на скрити течове се извършва с предварително записване поне 36 часа преди часа на обследването. Работим от понеделник до събота включително от 7,00 до 20,00 часа и след работно време и по официални празници с предварителна уговорка и увеличение на тарифите от 30%. Задължително издаваме фактури и касови бележки. Обследваме и откриваме скрити течове от съседи, от общи части, от покриви, от мазета, течове в асансьорни шахти, теч от фуги, теч от канал, теч от тръби и водопровод, скрит теч от балкони и тераси, течове между два, три и повече апартаменти.

 Напоследък зачестиха случай на измамени клиенти от фирми, които само им показват петно с повишена влажност, вземат обикновено 50 лв и си тръгват. Предупреждаваме всички клиенти, че показването на влажно петно, не е откриване на теч. Откриване на теч означава намиране на конкретното място и причина за теча. Всичко останало е шарлатанщина и подбиване на пазара на цените за откриване на теч. За незнаещите обявяваме, че курса за термографи е в 3 нива и се сертифицира, като всяко нещо струва хиляди левове. Отделно получаване на второ ниво се взема след 5 години практика. Уредите са скъпи и сложни за работа и за да се работи правилно с даден уред се преминава обучение, което също коства пари, труд и време. Отделно се плаща сертификационна такса на всеки 2 години. Цени за откриване на теч от порядъка на 35 лв до 50 лв са нереални и невъзможни. Разумната ценаа за тази дейностза двете страни е около 140-180 лв без ДДС към момента.  Ако ви предлагат по-ниски цени, най-вероятно или "термографа" не е термограф, камерата не е камера или фирмата не знае какво прави! Качество, професионализъм и сигурност на ниски цени няма! 

Избора е ваш! 

Качеството и професионализма струват пари!