Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Отстраняване на течове от ВиК на топ цена

отстраняване на теч Отстраняване на течове в София

Откриване и отстраняване на течове по ВиК за София от професионален водопроводчик. Отстраняването на вече открит теч изисква професионален опит, професионални инструменти и  необходимите материали и време. При открита цел на ремонт с точност до няколко сантиметра обикновено клиента става по-взискателен и иска отстраняването да е с по-малко щети и възстановяването да е перфектно, така че да не си личат намеси.

 Гаматерм ООД разполага с екипи за отстраняването на скрити течове. Ако теча е открит от нас не е необходим констативен протокол. При евентуално открит теч от друга фирма ни е необходимо: протокол от обследването, препоръките за ремонтните дейности с прикрепени снимки и диаграми от термографското обследване. 

Откриване и ремонт на течове - ниски цени

 Ние поемаме гаранцията за качеството на отстраняване и качеството на възстановяване на вашите стени подове и настилки. Получавате гаранция за срок от 12 месеца от датата на отстраняването.

 Стараем се да работим чисто и прецизно и да оставим работната площадка както сме я заварили с единствената разлика, че теча е отстранен. Съобразяваме се с вашите изисквания и вашите съседи. Работи се в позволените за това часове и се стараем да не вдигаме излишен шум.

 Отстраняваме скрити течове по ВиК система, хоризонтални щрангове, вертикални щрангове, водопроводи от PPR и метални такива, течове от фуги, душ паравани и душ кабини, тераси, покриви, балкони, течове от съседи, теч в мазета, течове от отоплителни инсталации, течове от сифони и кухни и всякакви други скрити течове. Спиране на течове от тръби.

Намиране на теч без къртене. Диагностика на скрити течове с термокамера от професионален термограф.