Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Префугиране на плочки и бани. Ремонт на баня в София

Префугиране на плочки в баняПрефугиране на плочки, префугиране на бани на топ цена.

 Фаянсовите плочки на пода и стените в банята образуват помежду си фуги. Фугите на плочките са уплътнени със смес наречена фугин. Фугина е изолационна смес  и се слага между фугите на плочките с цел хидроизолиране. С течението на времето поради големите температурни разлики и действието на водата върху фугите, фугина се изронва и се отварят пукнатини. През пукнатините прониква вода и така се получава скрит теч които избива при съседи или по вашите стени.

 В такива случай се преминава към остъргване и премахване на старата фугираща смес и направа на нова. Но за да се предприеме такава стъпка за ремонт на фугите е необходимо да се докаже, че водата прониква през фугите. Това се нарича термографски анализ на теч и влага. Защо се налага тази термография на банята? В много случай клиенти са решили, че една или две отворени фуги са причината за теча при съседа им и решават да отстранят фугата, т.е да я префугират.

 Уви теча обаче продължава и това ядоства клиента и той пак префугира, но вече цялата баня. Теча продължава!  След хвърлени пари и труд се оказва, че теча не е от фуги, а от сифон и тръби на канала. Не винаги когато има отворени фуги има и теч, но често се случва да няма видимо отворени фуги на пода, теча да е от тях. Водата няма нужда от огромни дупки за да предизвика теч. Затова ние от Гаматерм ООД препоръчваме преди да предприемете някакъв ремонт поръчайте термографска камера за оглед.

Префугиране на стари фуги, префугиране на тераса, фугиране със силикон

 Премахването на фугина е доста трудно и неприятно начинание. Фугите трябва да се почистват в дълбочина и да не остава от старата смес. За целта се използват остри инструменти и четки, както и дискове с диамантено покритие. Майсторите на Гаматерм ООД извършват премахване на старата фуга и нанасяне на нова фуга на бани, тоалетни и тераси на добри цени.

Цена за откриване на теч с термокамера от 130,00 лв с ДДС доо -----лв.

Откриване на теч от фуги с термокамера. Ремонт на теч от фуги.