Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течеве в банята с термокамера Flir  

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7 vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Доставка на радиатори

Безплатна доставка на радиатори за София

Ние сме фирма за доставка и монтаж на радиатори за парно за София. Извършваме доставка на алуминиеви и чугунени радиатори, както и на стоманени(панелни) радиатори и лири за баня от всякакъв вид, марка и размер. Всички радиатори, без значение от техният модел и марка са с определена височина и мощност. За да изчислите колко ребра или каква големина да е радиатора и лирата, трябва да знаете обема пна стаята, топлоотдаващата мощност на радиатора и да получите коефициента. Това се изчислява и смята по данни от таблици и ние се ангажираме с тези изчисления. Височините на радиаторите са от Н300, до Н2000. Това показва междуосовото разтояние на радиатора, като друг важен размер е размера на глидера (80х435х80). Не на последно място е мощността на един глидер измерена във W. Така имаме всичко необходимо да изчислим необходимите ни глидери, тяхната височина и отдаваща мощност.

В момента на българският пазар има над 30 вида радиатори, като под вид имаме предвид марки и разновидности. Всички радиатори, без значение алуминиеви, чугунени радиатори или панелни радиатори са туски, италиански или чешки. На пазара в момента няма други радиатори.

Ние като професионалисти в доставката и смяната на радиатори ви съветваме избора на радиатора да не правите сами, а да се доверите на професионалисти в областта. Всички радиатори, около 30 вида и марки се произвеждат в общо 4 завода, т.е те реално се правят по една и съща технология. За разлика от това обаче цените са много различни само заради името на модела и марката. 

Ние се ангажираме с посещение за оглед и изчисление на нужните мощности, доставка на радиаторите, демонтаж на старите радиатори и монтаж на новите, като подсигуряваме източване и пълнене на абонатната станция и доставка на необходимите материали и окомплектовка за монтаж на новите радиатори. Цените за монтаж на радиаторите в София се определят на място при посещение в зависимост от големината и допълващите фактори.