Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Смяна на водопровод. Ремонт на ВиК инсталации

Смяна на водопровод. Ремонт на ВиК тръби в София

 Смяна на водопровод се практикува при основни ремонти или при големи аварии и скрити течове.  Водопровода в стандартните жилища обикновено е разположен в баните, тоалетните, мокрите помещения и кухните. Самият водопровод е тръби с различно сечение (диаметър) и може да бъде изграден от различни материали – метален водопровод, полипропиленов водопровод или полиетиленов водопровод.  Обикновено всяка сграда има водопровод студена вода, топла вода и циркулация за сградите с централно топлоподаване . Направа на водопровод се извършва след определени количествени и качествени сметки, като се вземат предвид особеностите на обекта.

Смяна на водопровод в баня на ниски цени

 Смяна на водопровод в баня се извършва при невъзможност за ремонт на водопровода. Ремонт на водопровод в баня е частичен рмонт и включва смяна само на конкретни износени тръби и тръбни фиитиинги. При смяна на водопровод се извършва демонтаж и монтаж на нови тръби от водомера до всички крайни точки. При многоетажните сгради има вертикален водопровод, известен като ВиК щрангове. 

 При смяна на водопровод в баня се налага демонтаж и разкъртване на определени плочки, под които са прекарани тръбите на водопровода, освен в случаите на основен ремонт, където се изкъртва цялата баня – стени и под. За да определите точно кои плочки трябва да се премахнат се използва термографска камера. Термографията позволява визуализиране на точното разположение на тръбите под плочките.

 След отваряне на плочките и демонтаж на тръбите се преминава към монтиране на новите тръби, като диаметъра на тръбите се запазва. Изгражда се изцяло водопровода и се предприемат довършителните работи по затваряне на плочките.

 Ние от Виктерм извършваме откриване на скрити течове с камера, смяна на тръби, смяна на водопровод, ремонт на баня,  демонтаж и монтаж на тоалетно казанче, монтаж на мивка, монтаж на тоалетна чиния и моноблок, монтаж на смесители за мивка, душ батерия и свързване на бойлер  към ВиК . При нас може да заявиите смяна на водопровод с възстановяване на плочките в банята.

Разполагаме с опитни водопроводчици за ВиК услуги и ремонти, както и за отпушване на канали и тоалетни в София.