Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течеве в банята с термокамера Flir  

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7 vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Без почивен ден в София

Работим в удобно за клиента време без почивен ден

Посещения по домовете

Всички услуги извършваме по домовете от ВиК фирма

Монтажи и демонтажи

Извършваме всякакви монтажи и демонтажи на тръбопроводи и санитарна мебел.
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Водопроводчик София  

Винаги когато имате проблем с вашата канализация или водопровод се запитвате към кого да се обърнете. Гаматерм ВиК сервиз София извършва ВиК услуги 24/7 за София град. Водопроводчик София е на разположение. Всички пострадали от наводнявания в дома си или запушвания на тоалетни и канали знаят колко е важно качественото обслужване от професионалисти в областта на водопроводните услуги. Всяка грешка при изграждането или ремонтирането на водопровод и канализация може да струва дъста скъпо. Само си представете да сте на почивка или командировка и да Ви информират за наводнение в апартамента ви. Под вратата тече вода и наводнявате кооперацията. Доста е неприятно и скъпо "неудоволствие"

Затова трябва прецизно да се прави профилактика и ремонт с качествени материали и от професионални водопроводчици, като се прави реална преценка на рисковете от икономия на средство за качествени материали и труд. Ние от Гаматерм ВиК сервиз можем да Ви предложим качествени водопроводни услуги, откриване на течове, отстраняване на течове,  ВиК монтажи и отпушване на канали от професионални водопроводчици на изгодни цени.

Водопроводчик София

Предлагаме ВиК услуги за София: водопроводчик София Младост, водопроводчик София център, водопроводчик София Лозенец, както и водопроводчик София Люлин. При нужда от водопроводчик София спешно позвънете на тел 0882 285 230.

Ако имате нужда от ремонт или отстраняване на теч, подмяна на спирателен кран, смяна на тръби, смяна на батерия, смяна на смесител, монтаж или ремонт на тоалетно казанче, монтаж и демонтаж на мивка или умивалник или тоалетна чиния то ние сме водопроводчиците които могат да свършат това без да съжалявате за избора си! Ние можем да изкъртим цялата баня до основи и да сменим целият водопровод, като възтановим плочките и боята и до смяната на арматурата и меката връзка на тоалетното ви казанче. Извършваме също и обзавеждане на бани/ монтаж на закачалки, съпониери, огледала и др/

Наясно сме със всички детайли на работата с водопровдни инсталации и канализации. Дългогодишният опит ни е научил и да ценим клиента. Целта ни е всички наши клиенти да останат при нас и да ползват ВиК услугите на професионалните ни водопроводчици за София. Разполагаме с термокамера за откриване на скрити ВиК течове.