Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123

Без почивен ден в София

Работим в удобно за клиента време без почивен ден

Посещения по домовете

Всички услуги извършваме по домовете от ВиК фирма

Монтажи и демонтажи

Извършваме всякакви монтажи и демонтажи на тръбопроводи и санитарна мебел.
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Денонощен водопроводчик при авария в София  

 Винаги при проблем с вашата канализация или водопровод се запитвате, към кого да се обърнете. Гаматерм ВиК сервиз София извършва ВиК услуги 24/7 за София град. Водопроводчик София е на разположение. Всички пострадали от наводнявания в дома си или запушвания на тоалетни и канали знаят колко е важно качественото обслужване.  ВиК услуги от професионалисти в областта на водопроводните услуги.

Когато се случи нещо неочаквано с водопроводната инсталация, вие искате да бъде поправена незабавно. В идеалния случай наемането на водопроводчик е решение, което трябва да прецените внимателно. Не забравяйте, че вашата водопроводна система е съществена част от вашия дом и трябва да знаете, че квалифициран човек ще се справи с нея. Когато наемате авариен водопроводчик, трябва да се доверите на опитни специалисти, които да помогнат незабавно.

За щастие можете да разчитате на водопроводчиците от Виктерм, които са на разположение 24/7.

 Всяка грешка при изграждането или ремонтирането на водопровод и канализация може да струва доста скъпо. Само си представете да сте на почивка или командировка и да Ви информират за наводнение в апартамента ви. Под вратата тече вода и наводнявате кооперацията. Доста е неприятно и скъпо "неудоволствие"

 Затова трябва прецизно да се прави профилактика и ремонт с качествени материали и от професионални водопроводчици, като се прави реална преценка на рисковете от икономия на средство за качествени материали и труд. Ние от Гаматерм ВиК сервиз можем да Ви предложим качествени водопроводни услуги, откриване на течове, отстраняване на течове,  ВиК монтажи и отпушване на канали от професионален водопроводчик на изгодни цени.

ВиК майстор в София. Денонощни услуги и ремонти.

 Предлагаме ВиК услуги за София: водопроводчик София Младост, водопроводчик София център, водопроводчик София Лозенец, както и водопроводчик София Люлин. При нужда от водопроводчик София спешно позвънете на тел 0882 285 230.

 Ако имате нужда от ремонт или отстраняване на теч, подмяна на спирателен кран, смяна на тръби, смяна на батерия, смяна на смесител, монтаж или ремонт на тоалетно казанче, монтаж и демонтаж на мивка или умивалник или тоалетна чиния то ние сме водопроводчиците които могат да свършат това без да съжалявате за избора си! Ние можем да изкъртим цялата баня до основи и да сменим целият водопровод, като възстановим плочките и боята и до смяната на арматурата и меката връзка на тоалетното ви казанче. Извършваме също и обзавеждане на бани/ монтаж на закачалки, сапониери, огледала и др/

 Наясно сме със всички детайли на работата с водопроводни инсталации и канализации. Дългогодишният опит ни е научил и да ценим клиента. Целта ни е всички наши клиенти да останат при нас и да ползват ВиК услугите на професионалните ни водопроводчици за София. Разполагаме с термокамера за откриване на скрити ВиК течове.

Добър водопроводчик София 24/7, аварийни ВиК услуги на изгодни цени.

ВиК услуги по домовете за :

  • водопроводчик София Център
  • водопроводчик София Люлин
  • водопроводчик София Младост 
  • водопроводчик София Красно село