Откриване и отстраняване на течове

Откриваме и отстраняваме скрити течове в банята с термокамера Flir. Диагностика на теч без къртене.   

ВиК услуги vikterm.com

Фирмата предлага ВиК услуги от професионални водопроводчици 24/7. Дежурен водопроводчик София.  vikterm.com  

Отпушване на тоалетни мивки сифони

Отпушване на тоалетни, мивки и сифони от www.vikterm.com  

123
 Телефони за връзка

0882 / 285 230
 
 
02 / 444 34 54
 
 
Запитване по имейл
Email:
Въпрос за:
Съобщение
В полето по долу напишете числото петнадесет(цифра)
 
 
 Фирмата предлага услуги в София, Бургас и Стара Загора

Ремонт на тоалетно казанче в София

ремонт на тоалетно казанчеМонтаж на тоалетно казанче. Ремонт на тоалетна.

 Тоалетните казанчета са устройства за промиване на тоалетната чиния след използване. Това тяхно предназначение ги прави най-използваната част от банята след смесителя на мивката и умивалника. Тоалетното казанче има кожух и съставни части наречени арматура. Основно се използва пластмасово тоалетно казанче и тоалетно казанче от санитарна керамика. Чугунените тоалетни казанчета вече не се произвеждат. Самото изпразване на тоалетното казанче може да е наведнъж или на два пъти съответно по 3 и 6 литра.

  Съставните части са от гума, пластмаса и метал. Всички съставни части променят структурата си от водата и от продължителното механично натоварване. Когато се износят частите на тоалетното казанче ( WC казанче) започва да се пълни по-бавно или да не затваря подаването на вода към казанчето. Възможно е също да прелива вода през преливника на арматурата директно в тоалетната чиния. При тези проблеми или други подобни на описаните повреди се налага ремонт на тоалетно казанче. Ремонт на тоалетно казанче се предприема след направена диагностика на проблема. Възможно е част от описаните признаци да са поради лоша настройка на арматурата или липса на настройка на тоалетното казанче. 

 Казанчето на тоалетната ви може да е монтирано на стената, отделно от тоалетната чиния и да е монтирано на тоалетната чиния, при моноблок. Напоследък се налагат и тоалетните казанчета за вграждане, които са известни като структура за вграждане, която включва тоалетно казанче, конзолна тоалетна чиния и конструкция от метал. 

Видове ремонт на тоалетно казанче

 Когато водата не спира и казанчето започва да прелива в тоалетната чиния, то имаме износени части в арматурата на казанчето. Теч може да се получи и при тръбата между тоалетното казанче и тоалетната чиния, както и от меката връзка на тоалетното казанче през която се зхранва с чиста вода. Възможен е теч във тоалетната чиния и зад тоалетната чиния, недостатъчен дебит при пускане на водата и слабо отмиване на чинията, блокиране на пълначката и липса на пълнене, блокиране на камбаната на казанчето (изпразващ механизъм) и невъзможност за пълнене на казанчето, а водата да изтича директно в тоалетната, веднага след изпразване.

  Възможни са още много други проблеми с тоалетните казанчета. Доста често напоследък се среща и запушване на пълнещият механизъм на тоалетното казанче, поради мръсна вода и остарял водопровод. Това води до амортизация, която налага смяна или почистване на боклуците. За целта ние предлагаме монтаж на филтърна система за твърди частици преди водомера или поне на филтър преди тоалетното казанче. 

 Извършваме ремонт на тоалетни казанчета, смяна на пълначки на тоалетни казанчета, смяна на арматура за тоалетно казанче, смяна на спирателни връзки и маншони към тоалетната чиния. Можем да отстраним всеки теч от тоалетното казанче. Извършваме също и подмяна на меката връзка на тоалетното казанче. Професионални водопроводчици за ремонт на тоалетни казанчета за София.